Secundul lui Tadici de la naţională, favorit să preia echipa din Roman

Adversara echipei HC Zalău din Liga Naţională, HCM Roman, este nevoită să-şi caute un nou tehnician, după ce s-a despărţit de antrenorul Dumitru Muşi. Soluţia ar putea veni chiar din partea managerului Gheorghe Tadici, care l-a propus pentru funcţia de antrenor al formaţiei romaşcane pe secundul său de la ehipa naţională, Florin Pera. Potrivit tehnicianului zălăuan, şansele sunt foarte mari ca Pera să preia funcţia de antrenor principal al Romanului.

Florin Pera şi-a început cariera de antrenor pe prima scenă a handbalului românesc în 2006, la nou-promovata Mureşul Târgu Mureş, a trecut apoi pe la CSM Cetzate Deva, iar în 2008 s-a întors la Universitatea Reşiţa.
Experienţa acmulată l-a recomandat ca antrenor principal la Universitatea Neptun Constanţa, după care a fost cooptat de Gheorghe Tadici în staff-ul tehnic al echipei naţionale de senioare.
Dumitru Muşi este al cincilea antrenor care părăseşte în această vară o echip din Liga Naţională, după Jakob Vestergaard (Oltchim Râmnicu Vâlcea), Gheorghe Covaciu (Universitatea Cluj), Bogdan Burcea (SCMU Craiova) şi Mariana Târcă (ASC Corona Braşov).

3 Thoughts to “Secundul lui Tadici de la naţională, favorit să preia echipa din Roman”

  1. tipser

    Secundul lui Tadici la Roman…..uite asa se face o cooperativa ,Jean Padureanu era mic copil pe langa …domn profesor….despre fratia lui Tadici cu Romanul spune multe un rezultat de 24-24 pe care au fost mizati bani multi pe…scor exact…de buget mic trebuie complectat prin orice mijloace

  2. roti

    Cum sa fie blat adormitule, cand Zalaul a egalat in ultima secunda?

  3. Una

    Blat ? A egalat Szucs din aruncare de la centrul terenului si …gol ! Numai un plecat cu capul ca „Tipser”poate crede asa ceva ..

Leave a Comment